Clinica veterinara Crystal Vet

Adepti ai ideii ca dragostea si afectiunea fata de animale nu are program de lucru, la clinca veterinara CRYSTAL-VET puteti apela la orice ora din zi sau noapte, 7 zile pe saptamana. Oferim servicii medicale preventive pentru a mentine animalutul sanatos, personalizate, care vor raspunde la nevoile individuale ale animalelor.

Efectuam deparazitare, ingrijire dentara, tratamente de rutina cum ar fi injectii subcutanate, intramusculare si intravenoase sau proceduri care implica un grad ridicat de profesionalism cum ar fi punctiile ecoghidate si sondajele vezicale.

Ambulanta veterinara non stop

Crystal Vet asigura consultatii si complete si complexe la domiciliul clientului de catre medici cu experienta in domeniul medicinii de urgenta si traumatologiei.

Pe langa asistenta specializata de urgenta, Crystal Vet va ofera serviciul de transport pentru companionul dvs, fara ca acesta sa constituie neaparat o urgenta medicala, fie de la o resedinta la alta, fie catre medicul dvs curant sau catre o pensiune canina.

Transportul este asistat de un personal calificat, cu experianta, care va oferi, atat dvs, cat si companionului dvs o companie placuta, intr-un mediu climatizat si confortabil.