Probleme cu geamul termopan?

Oferim servicii de reparatii si reglaje de geam termopan in Bucuresti si zonele adiacente:

Inlocuirea garniturilor de etanseizare: in timp, sub actiunea mediului acestea se deterioreaza producandu-se acel efect de imbatranire, prin pierderea elasticitatii. Recomandam schimbarea acestora la fiecare 2 ani pentru a conserva eficienta termopanului.

Interventii asupra feroneriei, a balamalelor sau a sistemelor de inchidere-deschidere: in timp acestea se uzeaza aparand deficiente la inchidere sau deschidere, sau chiar blocarea acestora.

Montarea si interventia asupra glafurilor interioare si exterioare: inexistenta acestora sau montajul defectuos poate avea consecinte costistoare din punct de vedere material, prin deteriorarea finisajului peretilor.

Repararea sau montajul plaselor contra insectelor: cu siguranta toti ne dorim un spatiu interior aerisit continuu, iar montajul plaselor contra insectelor ne scuteste de aparitia deloc placuta a acestora fapt pentru care este necesar un montaj cu o precizie milimetrica.

Inlocuirea sticlei termopan: oricand se poate intampla un accident cu consecinte asupra integritatii sticlei, situatie in care prin promptidudine eliminam atat efectul estetic dezagreabil cat si de a reda scopul pentru care acestea au fost montate.

Montare deschidere oscilobatanta si reglaje: adaugarea sistemului de dubla deschidere, atat pentru usile de interior cat si pentru ferestre.

Telefoane: 0723 635 112; 0720 863 553

Web: https://reglaje-termopane.ro