Tevi infundate? Apeleaza la profesionisti!

Efectuam desfundari de tevi infundate la obiecte sanitare precum cada, chiuveta, toaleta, bucatarii, coloane de evacuare ale canalizarii de la case, blocuri ori institutii si companii, atat prin metode mecanice cu echipamente electrice capabile de o curatare deosebita cat si cu ajutorul jetului de apa la o presiune de 160 de atmosfere ceea ce constituie o metoda foarte eficienta si deloc generatoare de defectiuni ale tevilor desfundate.

Avem echipamente profesionale de la leaderi in domeniu cum ar fi KARCHER, RIDGID si ROTHENBERGER, aparatura care ne permite sa ajungem in locuri in care accesul se face foarte greu.

Efectuam de asemenea filmari video in canalizari. Exista situatii in care operatiunea de desfundare sau curatare intra in impas din cauza unor obstacole pe teava de canalizare. Camera de inspectie video a canalizarii elimina presupunerile si ne ofera un diagnostic clar prin imagini clare si precise ale interiorului unei tevi. Cu ajutorul camerei video se pot verifica rezultatele unei desfundari sau curatari cu presiune a canalizarii.

Telefoane: 0724 518 467 | 0762 655 424