Cauti un loc de joaca pentru petreceri copii?

Bine ati venit la Jungle Kids Playground! Ne-am angajat sa oferim un mediu unic si sigur, unde copiii pot invata si se pot juca in voie. Stim ca zilele ploioase sau friguroase din Bucuresti se pot transforma repede in zile lungi si plictisitoare, in special pentru copiii care au nevoie de activitate. Am creat acest loc de joaca pentru a le da copiilor ocazia sa se bucure de activitati si jocuri intr-un spatiu de 250 metri, plin de atractii si amenajat doar pentru ei.

Daca va aduceti copiii la Jungle Kids, puteti sa va relaxati in cafeneaua parintilor. Este confortabil si ofera o priveliste minunata asupra zonei de joaca, astfel incat puteti bea linistit un Cappuccino si sa vedeti, in orice moment, unde si cum se joaca copilul dvs.

Jungle Kids gazduieste, de asemenea, petreceri de aniversare si evenimente private pentru copiii intre 2 si 12 ani. Pretul pentru petreceri este de 60 lei/copil iar in pret este inclus accesul in locul de joaca 3 ore, meniul de copii la alegere, sucul natural si apa pe toata durata petrecerii.

Va asteptam la noi!

Rezervari si alte informatii: 0734 416 641