Desfundare canalizare – tevi Comuna Domnesti

Probleme cu tevile infundate?

Daca locuiti in Comuna Domnesti, apelati cu incredere la serviciile noastre de desfundare canalizare si tevi. Suntem la un click distanta de dvs., pregatiti pentru orice situatie.

Suntem o echipa cu vasta experienta in operatiuni de desfundare canalizare (cu presiune sau mecanica) dar si in inspectie video canalizare. Camera video de mici dimensiuni patrunde in tevile infundate pentru a localiza cu precizie locul unde trebuie sa se intervina, scutind-va de timp si cheltuieli.

Ne bazam pe echipamente ultraprofesionale de la leaderi in domeniu cum ar fi KARCHER, RIDGID si ROTHENBERGER. Aparatura profesionala ne permite sa ajungem in locuri in care accesul se face foarte greu. Aceste echipamente patrund cu usurinta in orice conducta indiferent de diametrul acesteia.

Va stam la dispozitie, de luni pina sambata intre orele 08:00 – 20:00 cu echipa pregatita de interventii oriunde in Bucuresti si Ilfov. De asemenea, in acest interval de timp, va putem oferi pe chat orice informatie de care aveti nevoie.

Pentru desfundari tevi in Comuna Domnesti

sunati-ne la numarul: 0724 518 467 sau 0762 655 424

si va aducem linistea si confortul pe care il meritati.