Firma transport mobila Bucuresti

Call center 24/7: 0745 005 003

Ne distingem de concurenta nu doar prin calitatea serviciilor ci si prin disponibilitate. Indiferent de ora la care ne solicitati, colegii nostri va ofera toate informatiile despre transportul de mobila.

Transporturi sigure

Indiferent ca ne solicitati pentru a transporta o canapea, un corp de mobila din lemn masiv sau obiecte personale, pe toata durata transportului, acestea sunt asigurate pe o polita in valoare de 50.000E.

Rapiditate si profesionalism

Autoutilitarele cu care efectuam transport de mobila sunt dotate cu chingi, paturi, folii de protectie, inclusiv cu lift hidraulic pentru a facilita, in conditii sigure, incarcarea si descarcarea.

Pentru marea majoritatea dintre noi, timpul inseamna totul, mai ales cand esti pus in situatia de a te muta. Cei pe care bazezi nu te pot ajuta, tocmirea unor baieti nu este tocmai ieftina, masina cu care vrei sa efectuezi transportul fie este prea mica, fie prea scumpa.

Acum este simplu de a scapa de tot acest stress pe care il implica o astfel de operatiune si tot ce trebuie sa faci este sa ne dai un simplu telefon. Scapa de griji, de durerile de spate si de obligatii!