Semne ale unei scurgeri de duș în spatele peretelui

Scurgerile de duș din spatele pereților nu sunt întotdeauna ușor de observat. În aceste cazuri, abilitățile tale de detectiv vor fi la fel de importante ca și abilitățile tale meseriaș.

Dacă locuiți intr-o casă cu etaj și subsol, puteți găsi apă care picură din tavan în podeaua subsolului. Scurgerile de apă pot fi dificil de urmărit.

Unul dintre semnele indicatoare ale unei scurgeri de apă provenind de la o supapă de duș din spatele peretelui sunt petele de apă. Dacă aveți o baie la etaj, puteți observa pete de apă uscată pe tavanul de sub duș. Când cineva face duș, s-ar putea să vezi că picură apa din tavan. De cele mai multe ori, scurgerile de apă din spatele peretelui sunt foarte lente. De obicei, acestea sunt scurgeri de la o supapă defectă sau lipire defectuoasă de la punctele de conectare a apei la supapă. De-a lungul anilor, articulația se uzează.

Vă rugăm să rețineți: O supapă de duș care curge poate necesita interventia unui instalator profesionist dacă nu aveți experiență. Oricând vă simțiți nesigur, este mai bine să apelați la un instalator decât să lăsați problema să persiste.


Noi, cei de la instalatorurgent.ro ne-am creat un nume de-a lungul anilor efectuând sute de intervenții în București și zonele limitrofe.

Oricând aveți nevoie de un instalator in Bucuresti, nu ezitați să ne contactați!

Vodafone:   0732 929 973

Orange:   0745 179 728

Telekom:   0766 010 283